Bytte til gratisversjonen

Når abonnementet ditt på Kaspersky Password Manager utløper, kan du enten fornye det eller bytte til gratisversjonen. Hvis du bytter til gratisversjonen og har flere oppføringer enn det som er tillatt med gratisversjonen, må du velge hvilke oppføringer du vil beholde.

Merk: Etter at du har byttet til gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, vil alle inaktive oppføringer bli slettet fra skylageret og ikke bli synkronisert mellom enhetene dine. Disse oppføringene vil imidlertid fortsatt være på datamaskinen din, og kan vises i det lokale hvelvet ditt.

Etter at du har oppdatert Kaspersky Password Manager til versjon 9.2 eller nyere, kan du ha gamle tyer oppføringer og nye typer oppføringer i hvelvet ditt.

Gamle typer oppføringer teller ikke mot begrensningene i gratisversjonen. Gamle typer oppføringer vises som aktive og velges automatisk for bruk i gratisversjonen.

Du kan velge å bruke alle eller ingen av de nye typene oppføringer i gratisversjonen.

Velg dataene du vil bruke med gratisversjonen

Se også

Kjøp et abonnement